BLOGGEN FLYTTAR! ~~~

Har nu flyttat bloggen till MSUPhotography.blogg.se så för fler inlägg & bilder får ni vända er ditåt! Även uppdaterat med ett inlägg sedan dragningen igår & träning idag!

Besök: MSUPhotography.blogg.se

Hundspann 14/1-12

Ända sedan jag var yngre och såg "Balto" och "Snow Dogs" har jag drömt om att få testa på att köra hundspann själv. Jag har alltid drömt om en egen Husky.
Och det har jag, min älskade Miki <3 
Och idag har vi testat på att köra hos Alf & Anette, riktigt snällt av dom!

Först fick jag åka/köra lite med Alf & 6 hundar från hans spann. Vilken känsla,  vilken upplevelse! Det var så mysigt och roligt!
Sedan då vi kom tillbaka spännde han loss en av dom & spände för Miki.

Hon kom igång snabbt & sprang hur fint som helst. Hon såg verkligen ut att älska det! Jag blev själv väldigt förvånad över att hon verkligen var så stark & uthållig, att hon orkade dra både mig och Alf med dom andra hundarna, utan att sacka efter eller liknande.
Jag är så stolt över dig Miki! <3

Detta kommer absolut vara någonting jag ska fortsätta med. Har fått låna Dragråttan (selen) på bilden av Alf tills jag köper egen. Så det blir väl det & draglina under promenader/joggingturer att börja med. Ska även försöka införskaffa mig skidor & en spark då jag har ekonomin till det, blir massa blocketsurfa framöver! Haha :D

Bilderna jag tog blev tyvärr inte bra alls, & ingen på Miki då hon drar (endast fastkopplad) då jag inte tog med kameran under den korta turen. Men ska ta fler nästa gång!
Blir nog mer hundfotografering överhuvudtaget då! :)


På den här bilden är hon dock lite osäker/stressad då hon sitter mellan 17 andra husky's, men det blev mycket bättre senare! Beror helt på om hon vill acceptera flocken, dom verkade riktigt glad över att träffa henne så! :)
Åh, fortfarande pepp sen vi drog i eftermiddags.
Det går inte att beskriva känslan av hur underbart det var!

Jag älskar dig Miki! <3

Vinter i Fränsta

Fick en fotouppgift under ca 2h, tror det var för att fördriva tiden. Nästa vecka kommer vi börja på "riktigt" med mycket mer komplicerade uppgifter & så tror jag!

Namnet på denna uppgiften var "Vintertid i Fränsta" & bilderna skulle även representera fränsta. (Bild 1 & 2 använde jag ej i redovisningen)

En bild fungerade konstigt nog inte att ladda upp, kan bero på internet. Får se om man lyckas klämma in den i ett annat inlägg senare idag!

Några bilder nedan iaf!
Skidstuga uppe på Getberget.Snökanon, getberget.Utsikt från Getberget.Vikbron.Liten del av kyrkogården. Dock redigerat den här ganska mycket med skugga & kurvor, tycker himlen blev redigt snygg så!Well. Somsagt, bloggen lever igen! :D Ett tag ^^

Bloggen vaknar till liv igen.

Bloggen kommer nu "vakna till liv" igen ett tag framöver.
Har fortfarande inte hittat någon som verkar vilja koda in header & så på min nya blogg, funderar på att höra med syster igen så kanske hon kan få en liten slant då det brukar kunna vara ganska tidskrävande ^^

Kommer uppdatera med bilder inom kort sedan en fotouppgift vi hade idag, kanske imorgon eller så.

RSS 2.0